top of page

Een Cadeaubon met memorabele impact

Op veler verzoek zijn ze live: cadeaubonnen voor fotoshoots en blauwdrukken! Meer informatie hieronder. Beide cadeaubonnen zijn in te wisselen tot 1 jaar na uitgifte. Veel geefplezier! 

Fotoshoot cadeaubonnen

Voor fotoshoots kan je kiezen om een fotopakket cadeau te doen van de lifestyle fotografie, bedrijfsfotografie of bruiloft fotografie. Er zijn verschillende pakketten te kiezen, van een bescheiden tot ruimer pakket. Zie de betreffende website onderdelen voor de pakketten. Je kan me een bericht sturen voor de cadeaubon aanvraag. Vermeld even het gewenste pakket en voor wie het is. Ik kan de cadeaubon voor je printen en opsturen of ik kan hem digitaal aanleveren. Na de betaling van de cadeaubon kan deze overhandigt worden en kan de ontvanger een fotoshootdatum en -plek met mij inplannen. De foto's worden naderhand opgeleverd aan de ontvanger, en dan: nagenieten!

cadeaubon fotoshoot.png

Blauwdruk cadeaubonnen
Voor de blauwdrukken zijn er cadeaubonnen beschikbaar voor zogenaamde 'custom designs', oftewel een eigen speciale blauwdruk op een gekozen kledingstuk van de ontvanger! De ontvanger mag textiel inleveren (denk aan een broek, jasje, rok maar het mag ook een kussensloop of andere stof zijn, het liefst 100% katoen voor het mooiste effect). Na de betaling kan het item worden opgestuurd of gebracht en wordt het door mij bedrukt. Let op dat het bedrukken, wassen en drogen enkele dagen in beslag neemt en dus dat we de planning samen overleggen. Deze cadeaubon is €39,95 incl. btw, excl. verzendkosten van opsturen en terugsturen van het item, deze zijn voor de gever. Het item mag natuurlijk ook worden langsgebracht in Rheden of omgeving Arnhem. De bon lever ik digitaal bij je aan. Als het bedrukte item klaar is wordt het opgestuurd naar de ontvanger en kan er van worden genoten! Ik zal een foto/video met je delen van het resultaat. Stuur even een berichtje met je wensen en we komen in contact!

cadeaubon blauwdruk.png
bottom of page