top of page

Lifestyle portretten

Studio Tilde is een ervaren portretfotograaf in de Veluwezoom voor families, vrienden, gezinnen en koppels. Een prachtig aandenken om de liefde te vieren of om cadeau te doen. Met natuurlijk licht een geweldig resultaat op prachtige locaties rond de Veluwe, of juist thuis waar jullie je fijn voelen. Het grootste compliment dat ik krijg is dat iedereen zich zo op zijn gemak voelt voor de camera. Mooiere foto's kan je niet krijgen! 

Prijzen en informatie

Leuk dat je interesse hebt! Studio Tilde werkt met een duidelijke tariefindeling, bestaande uit een formule van geïnvesteerde uren en opgeleverde foto's. Kwaliteit en sfeer zijn het belangrijkst, daarom investeer ik graag in een goede afstemming met de opdrachtgever met betrekking tot de wensen. 

Zoek je iets anders dan je hieronder ziet? Neem even contact met me op, ik vind het fijn om mee te denken!

Tim bloemenveld.jpg

LIFESTYLE Fotografie Pakketten

MINI PAKKET

** Alleen mogelijk in de fotostudio in Arnhem ** 
30 minuten studiofotografie in de fotostudio op de Korenmarkt in Arnhem.
Min. 10 foto's in hoge resolutie digitaal aangeleverd. €145,- incl. btw.

 

FIJN PAKKET

Alle fijne momenten vastgelegd.
1 uur fotografie op een mooie buitenlocatie in overleg of in de fotostudio in Arnhem. Min. 10 foto's in hoge resolutie digitaal aangeleverd. €195,- incl. btw.

 

MOOI PAKKET
Een mooi beeld van de dag.

1 - 2 uur fotografie op een mooie buitenlocatie in overleg of in de fotostudio in Arnhem. Min. 20 foto's in hoge resolutie digitaal aangeleverd. €295,- incl. btw.
 

COMPLEET PAKKET
Ruim de tijd voor mooie momenten. 

2 - 3 uur fotografie op een mooie buitenlocatie in overleg of in de fotostudio in Arnhem. Min. 30 foto's in hoge resolutie digitaal aangeleverd. €395,- incl. btw.
 

VRIJHEID PAKKET
De hele belevenis: je mag de tijd even loslaten
.

3 - 4 uur fotografie op een mooie buitenlocatie in overleg of in de fotostudio in Arnhem. Min. 40 bewerkte foto's in hoge resolutie digitaal aangeleverd. €495,- incl. btw.

bottom of page